Mít tak věšteckou kouli pro další rok!

1639984869150 (1)

Poslední roky byly blázinec. Tolik změn, tolik nečekaných situací, se kterými jsme se museli poprat. A upřímně už toho asi bylo dost a chtělo by to aspoň jeden klidnější rok na vydechnutí. A když ne aspoň ten další rok, tak aspoň nastávajících 14 dní, kde já osobně plánuju nabrat energii pro ten nadcházející DVOJKOVÝ rok. Protože přát si můžu cokoliv, ale poslední roky mě naučily, že už nemám s ničím počítat.

Moje přípravy pro rok 2022 ale už započaly a ráda bych s Vámi sdílela krátký seznam pravděpodobných trendů, které příští rok v oblasti našeho zdraví a well-beingu budou IN. Protože kdo je připraven není překvapen? Nebo tak nějak. Spíš to beru jako inspiraci a takové krátké zamyšlení, na co bych se mohla příští rok víc zaměřit, co mi chybí a co bych chtěla zlepšit – a taky na co se v Inspirata můžete do budoucna těšit. Protože kdo nezná směr nemůže doplout do cíle! (ten konec roku mě vyloženě svádí k citátům).

Za mě je to teď jednoznačně SPÁNEK! Ten kdyby se mi povedlo zlepšit!

Co vy? Nějaké téma Vás oslovilo a inspirovalo?

Chcete dát vědět, až napíšeme další inspirativní články? Napište nám vaši e-mailovou adresu a my se vám každý měsíc připomeneme.

Sdílejte tento příspěvek

Share on facebook
Share on linkedin