Mastermind pro projektové manažery v Brně

Simple Elegant Presentation For Coaches and Small Business (1)

Naše konzultantka Zdeňka Slováčková vede již dva roky pravidelnou mastermind skupinu pro projektové manažery. Setkání probíhají 1x měsíčně v zázemí brněnského Phoenix Contactu a skupina stále vítá nové členy.

Jak setkání probíhají a co je jejich obsahem vám představí přímo Zdeňka.

“V poslední době bylo o mastermindu napsáno hodně a také můžete najít poměrně dost aktivních skupin mastermind. Trochu této situaci napomohla doba covidová, po kterou bylo omezeno setkávání profesních skupin na konferencích, workshopech a dalších akcích.

To byly přesně ty důvody, které mne vedly k založení projekťácké skupiny mastermind. Projekťácké proto, že jsem se tímto řemeslem živila skoro celý můj profesní život a také mám v této komunitě kontakty a tak jsem předpokládala, že oslovit budoucí členy bude snadné. A ještě jeden důležitý aspekt má naše skupina. Jsme nekomerční, scházíme se, protože nám to dává smysl, protože si navzájem pomáháme, obohacujeme se o sdílené vědomosti a zkušenosti. 

Potkáváme se už dva roky, občas nás pandemická situace zahnala do on-line prostředí, ale setkávání naživo je pro nás nenahraditelné. Pravidelně jedenkrát měsíčně strávíme společně 2-3 hodiny. Setkání jsou buď tematická, nebo probíhá klasické kolečko, kdy na připravené dotazy nebo problémy hledáme společně odpovědi. Pro zvolená témata se nám doposud podařilo pozvat hosty. Tak problematiku home-office jsme řešili s Hankou Březinovou, projektová rizika s Jirkou Krátkým, agilní transformaci s Petrem Lvem, použití google nástrojů s Martinem Krčkem.

Složení naší skupiny se mírně obměňuje a jsme pořád otevřeni novým příchozím. U nás naleznete různorodou skupinu jak z hlediska věku, tak business původu – od korporace ke startupu.

Po dvou letech víme, že formát mastermind je životaschopný, ale jeho kvalita záleží na lidech, kteří jej tvoří.”

Pokud se chcete dozvědět víc nebo rozšířit projekťáckou skupinu, ozvěte se přímo Zdeňce na e-mail slovackova@ipma.cz

Sdílejte tento příspěvek

Share on facebook
Share on linkedin